Ons aanbod

Creatie van jouw website

Een website is een onmisbare basis om gevonden te worden op het web door jouw huidige, maar ook toekomstige klanten. Daarom bieden wij creatieve, beveiligde snelle websites aan die gemaakt zijn met het platform WordPress. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw website vanboven in de zoekresultaten terecht komt door middel van SEO en uw Google My Business account.

l

Content creatie

Voor een succesvolle websitecreatie zijn kwaliteitsteksten essentieel. Ons team zal de webcontent schrijven om uw boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen.

Wordpress

Het CMS systeem achter jouw website zal WordPress zijn.

Aangepast aan smartphones

Tegenwoordig bereiken ongeveer de helft van jouw bezoekers jou via een smartphone. Het is erg belangrijk om hiervoor een aangepast lay-out te hebben.

U

SEO

Wij zullen ervoor zorgen dat uw website een uitstekende SEO bevat zodat uw website zo hoog mogelijk in de ranking van Google komt.

100% beveiligd

Jouw website zal https zijn en dus volledig veilig te bezoeken.

Creatie van jouw e-commerce

Bij Atelier Web kan je ook kiezen om een e-commerce systeem te implementeren in jouw website. Hierbij is het mogelijk om producten via een webshop of een boekingssysteem te linken aan bijvoorbeeld Booking.com. Wij werken met Stripe om beveiligde betalingen te garanderen. Wij bieden een unieke oplossing voor uw bedrijf. Zo hebben we bijvoorbeeld een simpele webshop gemaakt voor Miel D’Enghien, een honingteler die online zijn honing wilt verkopen. Maar ook heel gecompliceerde webshop zoals die van Promosport, waarbij ouders van verschillende voetbalclubs sportkleren kunnen kopen en zelfs kunnen personaliseren.

Flexibel

Alle producten kunnen aangepast worden tot in het kleinste detail.

Integratie met andere boekingsystemen

Voor bijvoorbeeld hotels is het noodzakelijk om je boekingsysteem te synchroniseren met andere boekingswebsites.

Onbeperkt aantal producten

Wij kunnen voor jou een e-commerce systeem creëren met zoveel producten als je wilt.  

Beveiligde betaling

Met behulp van Stripe zorgen wij ervoor dat jouw betalingen 100% beveiligd zijn. Wanneer een overschrijving plaatsvindt, bent u na enkele seconden op de hoogte.

Marketingbegeleiding

Bij Atelier Web beperken we ons niet alleen tot het creëren van websites. We proberen er alles aan te doen om jouw bedrijf te promoten. We maken gebruik van sociale media en beheren uw Google My Business-account om uw zichtbaarheid te vergroten. Dankzij de combinatie van beide kanalen, vinden we zoveel mogelijk potentiële klanten om uw activiteiten te stimuleren. Ons doel is om jullie online aanwezigheid te verbeteren.

Sociale media

Aterlier Web zal voor uw bedrijfsactiviteit de meest geschikte sociale media kanalen zoeken en hierop een professionele pagina aanmaken. Het gaat hierbij over Facebook, Instagram, LinkedIn of YouTube. Daarnaast kunnen wij u ook de optie bieden om uw sociale media te blijven consistent te blijben beheren zodat uw pagina niet dood blijft.

Google My Business

Google My Business is een essentieel instrument om te beheersen voor het ontwikkelen van een lokale activiteit. Het stelt de internetgebruiker in staat om de bedrijfsgegevens van uw zaak weer te geven, inclusief openingstijden, routebeschrijving om u te bereiken, en de mogelijkheid om met één klik te bellen. Daarnaast is het ook noodzakelijk om je Google ranking te verhogen.

SEA

Naast onze websitecreaties en SEO-optimalisatie bieden wij ook Google AdWords-campagnes aan. Deze gespecialiseerde advertenties richten zich op cruciale zoekwoorden voor uw zichtbaarheid. Potentiële klanten zullen worden aangetrokken die op zoek zijn naar uw producten of diensten, en tegelijkertijd wordt uw online aanwezigheid gemaximaliseerd.

Foto's en video's

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. We werken samen met een professionele fotograaf wiens foto’s direct enthousiasme opwekken bij de bezoekers van uw website. We bieden ook video’s van hoge kwaliteit aan. Video’s zijn boeiend en bieden een aantrekkelijk beeld van uw bedrijf en stimuleren zo uw activiteit.

Grafisch ontwerp en drukwerk

Wij bieden hoogwaardige grafische ontwerpen aan. Meestal zijn is dit een logo voor klanten die deze nog niet hebben, maar dit houdt ook alles in voor drukwerk. Vaak is dit het maken van visitekaartjes, maar ook bijvoorbeeld brochures of stickers zoals voor Richard & Fils, een verwarmingsinstallateur.

h

Nieuwsbrief

Om rechtstreeks contact te maken met uw klanten en prospects is de nieuwsbrief een slimme oplossing. Dankzij het segmenteren van lijsten kunt u het juiste bericht op het juiste moment aan de juiste groep mensen leveren. Dit alles in overeenstemming met de GDPR-regelgeving.