Over ons

Gedurende de coronaperiode ontstond mijn passie voor het ontwikkelen van websites. Het begon allemaal met het creëren van een website voor onze bakker en die van buurman die aardbeien verkoopt. Al snel besefte ik dat het ontwerpen van websites om mooie producten aan de klant te brengen me intrigeerde. Hierdoor verdiepte ik me meer en meer in de ontwikkeling van websites via WordPress met Divi, e-commerce met WooCommerce implementatie, Google Analytics, Google My Business, Facebook Meta Business enzoverder. Momenteel staan er 28 websites van mij online.

Bij Atelier Web kun je terecht voor zowel Nederlandstalige als Franstalige websites. Ons bedrijf bevindt zich op de taalgrens, ideaal om te voldoen aan de behoefte van beide taalgroepen. Als tweetalige persoon ben ik in staat om jullie te ondersteunen in beide talen.

Wie ben ik?

Ik ben een 20-jarige student handelsingenieur aan de KULeuven. Gedurende mijn vrije tijd hou ik ervan om mijn creatief vermogen uit te leven in een webdesign. Het ‘echte’ bedrijfsleven spreekt me al aan sinds kleins af aan. Daarom kijk ik er naar uit om met u het verhaal van Atelier Web verder te schrijven.

Louis Quinet