Onze creaties

Promosport

Sinds enkele jaren beheren we de webshop van Promosport, wat het leven van zowel de spelers van 10 verschillende voetbalclubs als de uitbaters van de webshop aanzienlijk heeft vereenvoudigd. Spelers kunnen nu eenvoudig vanuit huis hun voetbalpakket van hun club bestellen en desgewenst extra artikelen aanschaffen. Ook voor Promosport is het proces veel efficiënter geworden. In plaats van alles handmatig te moeten bijhouden, ontvangen zij nu alle bestellingen via de website. Dit is een perfect voorbeeld van hoe een webshop het leven kan vergemakkelijken.

La ferme de l’Espinette bio

We hebben een website gemaakt voor familieboerderij Ferme de l’Espinette bio, bio-liefhebbers gevestigd in Beauvechain. We zijn het project gestart met een Business Model Canvas-sessie met de hele familie Ghaye om hun behoeften goed te begrijpen. Vervolgens hebben we een website gemaakt die de waarden van Claire en Oscar Ghaye weerspiegelt. Hierdoor is de boerderij klaar om zijn tweede molen te openen en kan het gemakkelijker nieuwe klanten bereiken. Ten slotte hebben hun in contact gebracht met onze klant Nature de pain, die het meel van l’Espinette gebruikt voor zijn productie van luxe brood.

Nature de pain

Boulangerie l’Héritage

Le Glacetronome

Le Glacetronome in Namen is de crème de la crème van het ijs. Baudouin Lénelle en zijn team maken hun ijs met lokale producten en zijn gekend in heel Namen. Atelier Web heeft voor hun een website gemaakt met tijdelijke e-commerce tijdens de kerstperiode. Al de bestellingen van hun kerststronken gebeuren via de website, zodat ze zich enkel nog moeten focussen om hun specialiteit: het maken van heerlijk ijs.

Richard et Fils

Jean-Philippe Richard, een verwarmingsinstallateur uit Beauraing, vertrouwt zijn digitale communicatie toe aan ons bureau. Het doel: nieuwe klanten aantrekken, een loyale gemeenschap opbouwen en de recente groothandelsactiviteit van de ondernemer bekendmaken via een website en een Facebookpagina.

La ferme des 12 bonniers

Voor consumenten die dol zijn op natuurlijke smaken, biedt de Ferme des 12 Bonniers producten van lokale bodem aan, vers, gezond en rechtstreeks afkomstig van lokale teelt en veeteelt. Emmanuel Feys, landbouwer, en zijn zus Jessie, producente, handhaven een familietraditie en bieden hun producten aan op markten in Waver, Brussel, Leuven,… Ontdek hoe de website samengesteld door Atelier Web je doet watertanden.

Libramont Exhibition & Congress

Door middel van een effectieve internettool wil het Libramont Exhibition & Congress (LEC – Foire de Libramont) de diversiteit van zijn evenementeninfrastructuur en de mogelijkheden die zij bieden, bekendmaken. De website, gemaakt door Atelier Web, verspreidt de technische specificaties van de vele binnen- en buitenruimtes en nodigt organisatoren uit om hun project te visualiseren te midden van de natuur.

Ô Mont des R’nauds

Hier is een oase van rust waar u als gezin of met vrienden kunt neerstrijken voor een weekend of een paar dagen ontspanning. Met zijn drie vakantiehuizen en gezellige zaal, biedt Ô Mont des R’nauds in Bertrix u de mogelijkheid om los te koppelen in een warme omgeving. Myriam en Marc hebben de inrichting van hun vakantiehuisjes op het platteland verfijnd. Geniet van de rust, de natuur en de ontdekking van de Ardennen: de reis begint met een bezoek aan de website ontworpen door Atelier Web.

Miel d’Enghien

Honing, stuifmeel, was, propoliszalf,… De producten van de bijenkorf van Miel d’Enghien zijn het resultaat van de passie van een imker, Henry Nolf. Hij zet een familietraditie voort die al meer dan 100 jaar actief is. De website die we hebben gemaakt, neemt je mee naar het prachtige platteland van Enghien, vlakbij Brussel, waar Miel d’Enghien zijn producten rechtstreeks van de imker aan de consument aanbiedt.

La Magie du Pain

Atelier Web ontwikkelde een website voor La Magie du Pain, onze lokale bakker. Sindsdien is zijn omzet aanzienlijk toegenomen. Zijn broden zijn enorm populair waardoor mensen van ver komen om zijn speciale broden te kopen. Velen ontdekten hem via zijn nieuwe website en Facebookpagina. De online aanwezigheid heeft niet alleen de lokale bekendheid vergroot, maar ook nieuwe klanten aangetrokken die voorheen niet bekend waren met zijn ambachtelijke producten.

Good Wine Cellar

Geoffrey Devregnies is gepassioneerd door wijn en zijn wereld, en zo’n passie moet gedeeld worden! Zijn nieuwe website, gemaakt door Atelier Web, staat online. Bij Good Wine Cellar ontdekt u zijn wijnontdekkingen, waarbij Geoffrey regelmatig wijnmakers ontmoet. Hij biedt ook diensten aan voor de inrichting en klimatisering van wijnkelders.